Eseménynaptár: 2024. április

Adatkezelési tájékoztató

Kedves  Látogató!
Az általános adatvédelmi rendelet 2018. május 25-től lép érvénybe az adatvédelemre vonatkozó dokumentumot ezennel közzétesszük.

Adatkezelő

Intézményünk, az Egészségügyi és Kulturális Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete,  székhelye: 9700 Szombathely, Wesselényi M. u. 4., honlap: www.egeszseg-prevencio.hu, a honlapunkon a megadott vagy összegyűjtött személyes adatok adatkezelője. Elérhetők vagyunk e-mailen az eu.kult@gesz.szombathely.hu  címen, vagy postacímünkön: Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ, 9700 Szombathely, Wesselényi M. u. 4.

Adatátvevők

Ettől eltérő értelmű rendelkezés hiányában a személyes adatokat az Egészségügyi és Kulturális GESZ dolgozza fel. Az adatfeldolgozás műszaki feltételei biztosítottak, az igénybejelentések, panaszok, az ügyfelek egyéb kéréseinek intézéséhez.

Felhasználói profil „Bejelentkezés”

A regisztráció során felhasználói profilt kell létrehozni és ennek során személyes adataik feldolgozásához is hozzá kell járulni, az adatok mindaddig felhasználhatók, amíg a felhasználó vissza nem vonja hozzájárulását, azaz törli felhasználói profilját, vagy egy éven át nem használja a felhasználói profilt.

Információkérés

Ügyfeleinek e-mailben, telefonon vagy postai úton kérhetnek bővebb felvilágosítást szolgáltatásainkról, úgy, hogy legalább az elérhetőségi adataikat megadják, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. A személyes adatokat az információkérésre adott válasz elküldésétől számított egy hónapig használjuk fel, hogy válaszunkat újra elküldhessük amennyiben azt látogatóink valamilyen okból nem kapták meg.

Kommunikáció

Ha szeretné megismerni szolgáltatásainkra és programjainkra  vonatkozó híreket,  feliratkozhat hírlevelünkre, hogy rendszeresen küldjük Önnek az információkat. A feliratkozásnál hozzájárul ahhoz, hogy a megadott kommunikációs csatornán (e-mailen) híreket küldjünk Önnek. A hozzájárulás visszavonásáig a személyes adatait használjuk.  A hozzájárulást jogában áll bármikor visszavonni.

Látogatóink jogai

Jogukban áll személyes adataikhoz hozzáférni, azokat kijavítani vagy törölni, adott esetben a felhasználásukat korlátozni, ha ezt jogszabály nem korlátozza. Jogukban áll a felhasználáshoz való hozzájárulás mellett rendelkezésünkre bocsátott személyes adataik hordozhatóságához, azaz ahhoz, hogy  hagyományos formátumban másolatot kapjanak az adatokról. Jogukban áll bármikor visszavonni az adatok bizonyos célból történő felhasználásához adott hozzájárulásukat. A hozzájárulás visszavonása esetén az adatok visszavonást megelőző felhasználása törvényesnek minősül. Ügyfeleinknek jogukban áll panaszt tenni az illetékes hatóságnál (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, NAIH), amelynek székhelye és elérhetőségi adatai itt találhatók: www.naih.hu.

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support