Munkatársaink

Szákovics-Varga Ildikó
Egészségfejlesztő, irodavezető
+36 30 399 8578

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda Irodavezetője vagyok. Védőnőként végeztem, és emellett Egészségfejlesztő, sportoktató szakképesítéseket is szereztem. A prevenció területén eltöltött 15 év munkám jó alapot adott az Egészségfejlesztési Iroda szakmai programjának kidolgozásához, valamint a programok megvalósításához. Saját és családom életében is fontos szerepet tölt be az egészséges életvitel. Kiemelten fontosnak tartom, hogy motiváljuk, segítsük, utat, lehetőséget adjunk az embereknek, hogy tegyenek saját egészségük hosszútávú megőrzésének érdekében. E célt szem előtt tartva dolgozunk kollégáimmal.

Vörös Orsolya
Egészségpszichológus,  katasztrófa –  és kríziskezelő szakpszichológus – szakmai munkatárs
+36 20 317 1971

Debreceni Egyetemen szereztem meg egészségpszichológusi diplomámat. Szemléletmódon egészségközpontú, középpontba állítva a testi-lelki egészségvédelmet. A személyiség és személyiségfejlődés fontosságát, az egészséges életmódra való tudatos és aktív törekvést helyezem előtérbe.  Az embert test és lélek egységeként kezelem. Hiszek a megelőzésben, ami hozzájárul az egészség elősegítéséhez, fejlesztéséhez és fenntartásához. Segítségével feltárhatók a betegségek lelki okai.
Vizsgálódásaim középpontjában a stressz, a megküzdési mechanizmusok erősítése, a pszichoszomatikus betegségek megelőzése, kezelése áll. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően a pszichológia egészség-betegséggel kapcsolatos dimenziójának több területére van rálátásom. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzen magam. Hiszek abban, hogy egy problémára, élethelyzetre csak úgy lehet igazán rálátni, ha minél több oldalról megismerjük, ehhez pedig elengedhetetlen az ún. élethosszig tartó tanulás. Éppen ezért, azzal a megközelítéssel igyekszem megérteni és segíteni a hozzám érkezőket, hogy a test, a lélek és a közvetlen környezet teljes egységet alkot, melyeket nem lehet elválasztani egymástól, ahhoz, hogy a nehézségeken segíteni lehessen.

 

Martinek Eszter

Egészségfejlesztő szakmai munkatárs, jóga oktató

+36 30 405 0338

Zalaegerszegen végeztem Egészségfejlesztő wellness- terapeutaként . Versenyzői múltamnak köszönhetem a sport és az egészséges életmód iránti elhivatottságomat. Több éves edzői tapasztalattal rendelkezem ,aktívan részt veszek a munkahelyi és iskolai egészségfejlesztés területén is.   8 éve tartok jóga foglalkozásokat ,felkérésre családi rendezvényeken ,egészségnapokon is találkozhatnak velem az érdeklődők.  Fontosnak tartom az egyéni felelősségvállalást ,a tudatos jelenlétet az élet minden területén. Saját életemben és munkámban is törekszem arra ,hogy  testi-lelki problémáinkat komplexitásban kezeljük ,közös kommunikációval ,együtt gondolkodással  is segíthetjük egymást egy támogatói légkörben.

Jakab Viktória
Pszichológus
+36 20 317 1272

Alapszakos diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem okleveles pszichológusként. Munkám során az önismeret fejlesztését, pozitív életszemlélet kialakítását és az egészséges életre való törekvést helyezem előtérbe. Úgy gondolom, hogy a teljes és boldog élethez elengedhetetlen a testi – lelki egyensúly megtalálása. Fontosnak tartom, hogy az ülések során elfogadó és bizalmi légkört alakítsak ki, ahol a kliensek bátran megnyílhatnak és beszélhetnek aktuális nehézségeikről.

E-mail: efi@gesz.szombathely.hu

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support