Munkatársaink

Szákovics-Varga Ildikó
Egészségfejlesztő, irodavezető
+36 30 399 8578

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda Irodavezetője vagyok. Védőnőként végeztem, és emellett Egészségfejlesztő , sportoktató szakképesítéseket is szereztem.A prevenció területén eltöltött 15 év munkám jó alapot adott az Egészségfejlesztési Iroda szakmai programjának kidolgozásához, valamint a programok megvalósításához. Saját és családom életében is fontos szerepet tölt be az egészséges életvitel. Kiemelten fontosnak tartom hogy motiváljuk, segítsük, utat, lehetőséget adjunk az embereknek , hogy tegyenek saját egészségük hosszútávú megőrzésének érdekében, E célt szem előtt tartva dolgozunk kollégáimmal.

Rettegi Anita 
Egészségfejlesztő, Gyógytornász, szakmai munkatárs
+36 30 405 0338

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda munkatársa vagyok. Több éves gyógytornász és edzői tapasztalattal rendelkezem, emellett munkahelyi, iskolai egészségfejlesztésben is szereztem tapasztalatot. Feladataim közé tartozik egészség és mozgásprogramok szervezése, a munkahelyi, iskolai, közösségi egészségfejlesztő programok szervezése , megvalósítása, dokumentáció kezelése.  EFI iránt érdeklődők informálása, kapcsolattartás a programokra regisztrált lakosokkal, webes felületek aktualizálása.

Prenner-Zsolnai Rita
Mentálhigiénés szakember, Coach, szakmai munkatárs
+36 20 317 1272

Mentálhigiénikus szakember, logoterápiás tanácsadó és személyiségfejlesztő. Több mint 10 éve foglalkozom tanácsadással, személyiségfejlesztéssel, önismerettel egyéni és csoportos formában. Főként a logoterápia (értelem központú terápia) módszerével dolgozom, amelyet kiegészít egyfajta rendszerszemlélet.
Egyéni tanácsadás során leginkább kiégést, krízist, veszteséget követően keresnek fel, mikor felmerül a kétség az élet értelmére vonatkozóan. Elhangzik a Hogyan tovább? kérdés. Abban tudok segítségére lenni a hozzám fordulóknak, hogy a múlton való hosszas rágódás helyett a jövő felé irányuljon a figyelem. A múlt már nem megváltoztatható, de a tapasztalatai, értékei beépíthetők és ezzel együtt a jövő hordozza a valódi lehetőségeket.
Csoportos tréningeken az önismeret, személyiségfejlődés van fókuszban tematikus formában.

Vörös Orsolya
Egészségpszichológus,  katasztrófa –  és kríziskezelő szakpszichológus – szakmai munkatárs
+36 20 317 1971

Debreceni Egyetemen szereztem meg egészsegpszichológusi diplomámat. Szemléletmódon egészségközpontú, középpontba állítva a testi-lelki egészségvédelmet. A személyiség és személyiségfejlődés fontosságát, az egészséges életmódra való tudatos és aktív törekvést helyezem előtérbe.  Az embert test és lélek egységeként kezelem. Hiszek a megelőzésben,ami hozzájárul az egészség elősegítéséhez,fejlesztéséhez és fenntartásához. Segítségével feltárhatók a betegségek lelki okai.
Vizsgálódásaim középpontjában a stressz, a megküzdési mechanizmusok erősítése, a pszichoszomatikus betegségek megelőzése, kezelése áll.Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően a pszichológia egészség-betegséggel kapcsolatos dimenziójának több területére van rálátásom. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzen magam. Hiszek abban, hogy egy problémára, élethelyzetre csakúgy lehet igazán rálátni, ha minél több oldalról megismerjük, ehhez pedig elengedhetetlen az ún. élethosszig tartó tanulás. Éppen ezért azzal a megközelítéssel igyekszem megérteni és segíteni a hozzám érkezőket, hogy a test, a lélek és a közvetlen környezet teljes egységet alkot, melyeket nem lehet elválasztani egymástól, ahhoz, hogy a nehézségeken segíteni lehessen.

 

E-mail: efi@gesz.szombathely.hu

 

 

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support