Humán Civil Ház

Köszöntjük Önt!

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat, kérjük fordítson néhány percet arra, hogy megismerje a ma Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként létrejött Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Házát.

Reméljük Önt is látogatóként fogadhatjuk a házban!  Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata sokéves, – következetes támogatásának köszönhetően jött létre ez az egyesület, mely segíti mindazon civil szervezetek, önsegítő közösségek munkáját, akik az egyénnel, a bajbajutott, a problémás, a szenvedő, a segítségre szoruló emberekkel foglalkoznak, mint azt a szlogenünk is tartalmazza „Embertől – emberig”. Jeles szociálpszichológusok vallják, hogy „a bajbajutott emberek egymást segítő szolidaritása többet ér minden külső segítségnél” – ezt a filozófiát követjük mi is, amikor minden olyan civil szervezetnek, önsegítő közösségnek otthont adunk, akik ezt felismerték és gyakorolják fajra, korra, nemre, identitásra, világnézetre való tekintet nélkül.

 

A házról, csoportokról – közösségekről:

Humán Civil Házában eseti vagy állandó jelleggel működnek a csoportok, elsősorban a prevenció és az utógondozás területén, testi és lelki kategóriába sorolva. Erről részletesen olvashat itt.

A bejelentkezéshez nem feltétel, hogy bejegyzett civil szervezet – alapítvány, egyesület stb. – legyen az adott közösség, – klubok, csoportok, társaságok önképző körök formájában is lehet tevékenykedni. A foglalkozásokhoz lehetőség van teremfoglalásra.
További részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken.

 

Szombathely város részt vesz a WHO „Egészséges Városok” programjában. A program honlapja ide kattintva érhető el.

Címünk:

Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Háza
Bem József utca 9/b.
Szombathely
9700

E-mail címhch@savaria.hu

honlap: egeszseg-prevencio.hu

Tel/Fax: 06-94-324-228, 06-30-871-0741 

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk