Eseménynaptár: 2021. szeptember

2021. szeptember 02.

2021. szeptember 03.

2021. szeptember 07.

2021. szeptember 09.

2021. szeptember 14.

2021. szeptember 16.

2021. szeptember 21.

2021. szeptember 23.

2021. szeptember 28.

2021. szeptember 30.

Humán Civil Ház

Köszöntjük Önt!

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat, kérjük fordítson néhány percet arra, hogy megismerje a ma Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként létrejött Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Házát.

Reméljük Önt is látogatóként fogadhatjuk a házban!  Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata sokéves, – következetes támogatásának köszönhetően jött létre ez az egyesület, mely segíti mindazon civil szervezetek, önsegítő közösségek munkáját, akik az egyénnel, a bajbajutott, a problémás, a szenvedő, a segítségre szoruló emberekkel foglalkoznak, mint azt a szlogenünk is tartalmazza „Embertől – emberig”. Jeles szociálpszichológusok vallják, hogy „a bajbajutott emberek egymást segítő szolidaritása többet ér minden külső segítségnél” – ezt a filozófiát követjük mi is, amikor minden olyan civil szervezetnek, önsegítő közösségnek otthont adunk, akik ezt felismerték és gyakorolják fajra, korra, nemre, identitásra, világnézetre való tekintet nélkül.

 

A házról, csoportokról – közösségekről:

Humán Civil Házában eseti vagy állandó jelleggel működnek a csoportok, elsősorban a prevenció és az utógondozás területén, testi és lelki kategóriába sorolva. Erről részletesen olvashat itt.

A bejelentkezéshez nem feltétel, hogy bejegyzett civil szervezet – alapítvány, egyesület stb. – legyen az adott közösség, – klubok, csoportok, társaságok önképző körök formájában is lehet tevékenykedni. A foglalkozásokhoz lehetőség van teremfoglalásra.
További részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken.

 

Szombathely város részt vesz a WHO „Egészséges Városok” programjában. A program honlapja ide kattintva érhető el.

Címünk:

Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Háza
Bem József utca 9/b.
Szombathely
9700

E-mail címhch@savaria.hu

honlap: egeszseg-prevencio.hu

Tel/Fax: 06-94-324-228, 06-30-871-0741 

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support