Eseménynaptár: 2024. április

HCH teremfoglalás

termek foglalása az általános egészségügyi asszisztenssel történő személyes konzultáció után lehetséges az alábbi e-mail címen: hch@savaria.hu

Az Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Házában az alábbi feltételek mellett dolgozhat csoport:

 

Néhány hasznos információ:

Teremfoglalás:

A teremfoglalási igényüket kérjük írásban vagy emailen jelezzék, az alábbi adatokat feltétlenül tartalmazza: – Csoport neve, terem neve, dátum, óra-mitől meddig kívánják igénybe venni a termet. Hány fő vesz részt a foglalkozáson.

A termet a kért időpontra előkészítik. A termek elfoglalása és elhagyása az igénylésben leírt időpontokban történik. Kérjük ennek figyelembevételét! Csúszás esetén torlódnak a csoportok és nem lehetséges a termek átrendezése a következő foglalkozásra.

 Térítési díj:

Amennyiben a nálunk működő közösség belépődíjas rendezvényt tart vagy kereskedelmi tevékenységet folytat, azt jelenteni kell az általános egészségügyi asszisztensnek, mivel bérleti szerződés megkötése szükséges. Térítési díj ellenében vehetik igénybe a ház szolgáltatásait, amely jelenleg 2000Ft+ÁFA, azaz 2500 Ft/óra.

A Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Háza termeit “külső” cégek, szervezetek is igénybe vehetik a szabad időpontokban, térítési díj ellenében (pl: képzések, lakógyűlések…).

 Eszközigénylés:

A Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Humán Civil Házában a csoportok műszaki, ellátási eszközöket használhatnak térítésmentesen.

2018 © Egészségügyi és Kulturális GESZ - Adatvédelem - Oldalinformációk
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support